29. 4. 2012

Noc zábavy a lovení démonů

V případě, že vám unikl předchozí článek nebo jste se na postup vymrdali, a nyní je vám líto, že nemáte vlastního démonického parazita, zbystřete. Neboť již zítra přichází noc o nic méně plodná na akvizice duševních nájemníků. Každá správná vyprahlá duše démonologova by se již nyní měla začít připravovat na spoustu zábavy při večerním lovu.

Výbava bude tentokrát jiná. Samozřejmě jako minule je potřeba mít v zásobě nějaké mocné psychické pohnutí. Pokud se však považujete za emočne stabilního jedince, rozhodně neuškodí použít nějaké staré osvědčené triky, třeba se namazat. Nemyslím však alkoholem tato droga může způosobit, že hluchoněmou bezdomovkyni budete považovat za extra přitažlivou sukkubu a místo parazita duševního si pořídíte exoparazity a navíc ještě nějakou pohlavně přenosnou chorobu. Slovy "namazat se" myslím prověřený postup čarodějnic namazat si sliznice (netvařte se, moc dobře víte, které mám na mysli) mastí rulíkovou. Následné halucinace pak jen ulehčí vstup správně vybranému démonickému stvoření do Vašeho nitra.
Rozhodně je dobré nepodcenit výběr lokality, v davu teenagerů u ohně se rozhodně nedočkáte klidu na nějaké rozjímání, natož invokaci. Proto stejně jako minule doporučuji zvolit místa opuštěná, znesvěcená tragédií, případně z úcty k tradici ustlat si v místě, kde probíhalo grandiózní finále procesu z čarodějnicí.

A příště probereme jak se k Vašemu daemonogotchi chovat.

Zdraví Aahzmanduius

Žádné komentáře:

Okomentovat