13. 2. 2011

Tunaj Černý rytíř 13.2.2011

Tohle bude vcelku krátký report, alespoň to tak zamýšlím, protože ty hry fakt byly většinou dost krátké.
Výběr balíku byla tentokrát taková znouzectnost. Aktuální novinka ve stáji není úplně kompletní a tak přišla na řadu věc, se kterou si moc často nezahraju.
Popravdě ten balík v 80% hrách má vždy někdo půjčený. Ano je to Madness network.

Lídí přišlo 26, start nebyl zrovna nepřesnější. Na první pairing jsem šel k 5kovému stolu.



Tremerský blok -> Gangrel anti divnodeck -> Tzimisce block -> já ->Ignazio rush

Tahle hra byla totální opruz. Ignazio nevěděl co s tremery se sniperkou, Gangrelové se pachtili s Tzimiscema. Já měl problém sám se sebou a Tremer vypadal, že vůbec neví co se děje. Bylo to vcelku rychlé. Gangrely jsem původně považovak za Una  Freakshow, ale to byla jen jedna část decku. Ingácovi jsem moc neudělal a za celou hru jsem líznul 2 proteanové combat endy, takže jsem si do bloocku Šímíků moc netroufal. Bleedují za 2 přeposílají Unu s Heart of City. Done, konec ende. Nakonec to myslím vyhrál Hřebík s Tzimi.



2. hra
Ravnos political swar(Ondra Douda) -> Já ->Rip s AUS Assamitama -> Toreador Grand Ball

Dlouhá, napínavá a zajímavá hra. Tahám Rachel a Victorku, Rip vyndává Tariqa, kolega přes stůl loví velké kusy. Přiznávám, že to byl takovej fofr, že nevím co bylo první, prostě vylezla Anneke, Alexandra, Anson a Delilah Easton. Což Ondru totálně locklo a já měl chvilku pokoj. Takže Ondra loví jako o život, já nakopl zběsile a zkouším se co nejrychleji dostat na záda Toreadora. Nicméně většina bleedů končí na Toreadorovi, který je redukuje. Rip se pokouší zbouchat Toreadora, ale moc mu to nejde přes Majesty Full house. Já se snažím hlasy vyvažovat balanci tak, aby Ondra neumřel, protože mi dělá dobrou zeď.
Děláme dohodu, že mu nechám 2 boony na Ravnose a on mi nebude rozjíždět Madness dokud nebudeme 2. Ondra dostane své pooly a piškuntálkovsky se pokusí protlačit boony na Assamity. Jedny mu nebloknu a to zachránilo Ripa. O kolo. Já se s networkou nakonec s minimem stealthů protluču přes Assamity, ale následně Ondra pokládá Week of Nightmares a je vymalováno. Ukořistil jsem jedno standardní VP.



3. hra
Total Fofr. Kvíík umřel asi v pátem kole, ukázal Josta a Sheilu, Rip asi 3 kola po něm a pak se jejich nemesis - můj prey Malkavian S&B Rozbila o Hrochovi blockery, kteří mě díky Risingu zabili kolo po Ripovi.

Nazdar jedu domů.

Žádné komentáře:

Okomentovat