30. 8. 2012

V:tES Mistrovství Republiky 2012 - Jihlava

Tentokrát jsem nevzal přípravu na lehkou váhu a vyrazil trénovat a hlavně přemluvit Mrozsze do Náchoda.
Z tréningu moc nebylo, poněvadž jsem většinu pozornosti věnoval vykecávání a ne hře.

Původní výběr balíku bylo Noctuporno, akorát když jsem se sháněl po posledním kusu do krypty, začali asi 3 lidi jančit, že to budou taky hrát, tak jsem se na to vymrdal.

No jelikož jsem půjčoval Mrozszovi Enkil Cog, nebyla Rachel v kurzu dne. Beasta mi v Náchodě nešla moc do ruky, tak jsem nakonec skončil u What the Flock.

Hra první.

Tuko(Big Malks) - > Paša(AAA (Anneke Alexanda Anson pro neznalé) s Grand Bally) - > Já -> Vrbi s Tremerama.

Vrbi je obecně problém pro všechny moje decky, jelikož je to fakt zeď co necombatní balíky kousne a nepustí. Toreadorů za mnou jsem se docela bál, takže můj start byl velice zdící. Když nebyla venku Cybule sázel jsem Ashurky a následně už potom Flocky. Proti Toreadorům mi přišel kvalitní Unleash, dokud teda neměli Grand Bally.
Vrbi začal ostře Carnou a pak Haltonem, což jsem docela prokoučoval, anžto jsem zahodil Signetu krále Saula a Blood of Sandman. No tyhle dvě chybky a Vrbiho setup způsobily, že jsem udělal za hru 4 akce a nakonec jsem skončil s tapírama v torporu, když se pokoušel zblajznout ztorporizovanou Cybele s Dominačkou a Soul gemem. Nejvíce pool flow mi způsobil Tuko, nejdříve nějaký kousance za politiku a pak jsem si to zase vyhrál zpět díky Game of Malkav. Nic naplat. Bez upírů se hrát nedá a Paša mě rozjel.
Celkově k tomuto stolu nic moc nemám.  Přeposílali všichni, kromě mě.

Na ostatních stolech se stává postrachem Mrožák, jelikož zbil Hřebíkovi dopředu vampa, ačkoliv za ním seděl Bik se zgraverobovanými miniony.

Druhá hra byla o něco smutnější

Petřík (Stáňa) -Někdo z Brna s DOM malky -> Fojtík s Tremery - > Já -> Pany s Domfor grinderem.

Stal jsem se terčem dealů a většiny bleedů. Ale držel jsem se, ale v jednom kole jsem byl udealován a ubleadován celkem za 13.
Bilance - 2 úspěšné akce, block Governy dolů preyovi, prey na 4 poolech, když jsem skončil

Třetí hra byla tragická.
Seating není důležitý. U stolu bratří Gargulákovi a za mnou Bik. Nevím který z G. hrál Girls. Ale jelikož jsem začínal první bylo pravěpodobné, že dá Cybele dřív než já, tak jsem šel po Maureen. Vyndal, bleedl,  Bik naskočil Ignácem, ztorpořil a ukradl. Tahám Cybele, protože G vyndal Rafaela de Corazon a AxAminii. Bleedy končí u mě. Bik umře dříve než já, o kolo později umírám na bleed za 4.
Úspěšná akce 1

Celkově tragédie, Jsem s Mrozszsem na stejném místě, ale je výše v žebříčku, kvůli "lepšímu" příjmení.
Příští 3 turnaje pouze s dominačkou. Být stolním otloukánkem je pruda.


3 komentáře:

  1. Tragic level: 8
    Vazne bych chtel nekdy cist report, jak je drtis. Priste asi pojedu s tebou.

    OdpovědětVymazat
  2. V pohode, ja to nemel o moc lepsi, prvni kolo 0 akci(!) - dom rush s Misdirekcemi a Mind Numby je svinstvo, druhe kolo prvni predatorova akce s Hectorem Heroic Might, Freak, druha akce Bum's Rush dopredu na meho prvniho miniona a jedineho s DOM, Grapple, Decapitate. :-) Pak jsem neco ubrecel a vysledkem bylo, ze Hector zemrel dokonce o chvilku driv nez ja. :-)
    Treti kolo GW3VP, kdy vetsinu prace udelal cross-table spojenec, pac mel s politickym deckem na stole min hlasu nez ja, odnesl to chudak Petrik a Dave z Brna. S tou dominackou je to bohuzel pravda. Bleh.
    Anebo si pujcit od Kunce multinaskakovaciho Enkida, vsechno to proste ztlouct a hotovo.

    OdpovědětVymazat
  3. Já už bych se z vítězství snad ani neuměl radovat. Navíc by to na blogu znělo jako machrování, takhle je to takový ten katarzní pocit pro ostatní

    OdpovědětVymazat