2. 8. 2012

Aktuální stav bestiáře

Byl jsem upozorněn na to, že tag zvířátka obsahuje výhradně nekrology. Ne že by mi byla morbidita cizí, ale asi si vážně zaslouží, abych o nich něco napsal dokud jsou naživu a případně jim tak zajistit fanklub a nějaké to přilepšení třeba :D

Ušanka
aka Uuuus aka plukovník Uuuus. První z aktuální smečky a asi taky největší kousek co jsme měli a to nemyslím na váhu Ušanka je v rámci potkanek co jsme měli prostě Behemoth. Je to skoro nepředstavitelné vzhledem k její neduživosti v raných měsících jejího života. Ano málem už tady taky měla nekrolog. Chudinka si ze zveráče přinesla nějaký zánět dýchacích cest, takže byla přeléčena a piplána sunárky.

Ušanka trucuje, chce jíst
Svou velikost a naprostou zřejmou fyzickou převahu nevyužívá a v podstatě zná jen dva módy: Ušanka vyděšená a Ušanka přežvykující. Druhá je obzvlášť vypečená, protože pozorovat potkana, jak kouká do blba, žvýká u toho a k tomu tak obří dumbo ušiska, prostě k popukání.

Rozinka
aka Buzinka aka Puši Puši. Nejstarší z následně přinesené dvojice. Bílá barva, černé oči dumbo ušiska. Výraz absolutního andílka.Pušpuš je asi nejmazlivější myš, co do otravnosti a naskakování si s Uuus nezadá, ale Puši prostě dává najevo, že se potřebuje mazlit. Když ji vezmu do ruky, tak se bleskově chopí mého palce a začne ho olizovat, pak to zkusí na jiném prstu, ale nejvíc jí láká pusa. Puš je amatérská dentistka.

Puši puši relaxující
Škvrníček 
aka Škvrrr. Každá skupina musí mít misantropa a tím je Švrrr. Škvrnda se s námi moc nebaví, občas má naskakovací náladu, ale není to moc časté a přijde mi, že je při ní pěkně zlomyslná. Někomu vyběhnout po zádech a pak je sjet. Škvrnda jako jediná nemá dumbo uši, ale o to více s nima stříhá. Navíc jako jediná není jednobarevná, ale co to je za barvu netuším, ono to bude nějaký speciální označení.

Škvrr ostražitá
A teď nějaké společné omluvte sníženou kvalitu, ony jsou prostě pořád v pohybu





Žádné komentáře:

Okomentovat