29. 11. 2010

Poslední turnaj roku

Poslední listopadový víkend jsme si vyrazili do Prahy na "Poslední turnaj roku". Start byl kvůli notorickým opozdilcům připraven na 12:00. Opozdilci se stejně opozdili. Vypadalo to na malou účast, ale nakonec nás bylo 24(?).

Tentokrát byla na řadě Maskovaná Cybele.




1. kolo
Fafa(Ventrue G2, Alastoři) -> Slečna s Asgureshem -> Daniis s Nergalem-> já

Hm, rychlá hra, Fafa Alastoří, Nergal bleeduje za 7 a umí i Enkil cog. Nefunguje mi systém nepřišel mi magic ani Soul gem, Cybele dává nasucho beastu, tak tahá přes Masku Cybele, Fafa si s Anathemou  zblajzne beastu. Nergal mě zabijí a jdu na oběd. (Asguresh prý nedostal pistole, takže nakonec to Nergal objel)

2. kolo

já -> Sparkle(Eulálie s IC) ->Gerhardt(Redlist - Brujah) -> Hřebík(Ventrue G4) ->Sandro(Toreadoři)

Hra plná zvratů emocí a simultánních překladů. Všichni hrajeme velké upíry.
Já mám plnou kryptu Cybele, takže si nic nerozmýšlím a jedu přímo pro combo.
Sparkle vytáhla Eulálii a nějaké IC. Gerhardt Dmitru a Hřebík tahá Mary Anne Blaire. Což v kombinaci s dalším IC, které vytáhne toreador pěkně zabrzdí stůl.


Predátor trochu zazlobil a šlehnul mi do Magic of the Smith. No, tak jsem si  dolíznul Soul gem a protlačil na sucho. A nastala doba čekání na bestii. Sparkle si protočila Villein, Giants Blood, Villein Renewed Vigour a skončila někde na 30 poolech. Gerhardt začal hořekovat a Hřebík jel do otevřené obrany Toreadora.
Toreador nemá lepší akce než bleed a občas umí Aire. Já jsem na 10 poolech.
Jedeme gambit. Využiju Magic, vytáhnu srdce na Cybele. Sparkle, bleeduje po jedničkách, je tam nějaký menší kombat, ale nic drastického.
Srdce přináší 2 bestie. Uložím jednu na potom a jedu. Sparkle protočím o 12 poolů v jednom kole. Ta začíná kvílet, ale rychle ji připomenul, že má Venku 2 IC, šstu a 18 poolů, kdežto já mám osmičku Seťáka, co je Red list a infernální devítku. Začínám obouchávat krve z IC, a navrhuju Gerhardtovi aby sundal aspoň Eulálii, ale asi mu nějak nechodí kombat, hraje jen 2 Psyche.

Vepředu Hřebíkovi něco sesmahne, ale jen nějaké menší kusy, ale Mary the IC bleed negator zůstává. Pred mě stáhne na 3 pooly, projedu Golcondu, Masku, Cybele, spálím Red Lista, na kterém si hojil ego Toreador do Camarilla Segregation, Cybele protočí další bestii a začínám závěrečný tlak na Sparkle, která byla po spálení nucená vytáhnou Eulálii 2. Hřebíkovi zahučel už 2. kus do ash heapu.

Sparkle, vědomá si tlaku, pošle Mistressku s helikoptérou (kde jsem to jen viděl) pro Telepathic Misdirection. Odhaduji to na jediné přeposílání na ruce.

Za stavu: já moc poolů, Sparkle 5, Gerhardt 3, Hřebík asi 6 a to samé Sandro jdeme trochu nestandardně využít svých karet. Eternal Mask na Eurayle. Sparkle případný kontest dlouho nevydrží a bez ní se nenaživí. Telepathic misdirection umí jen jeden cept, já toho mám trochu víc. Eurayle do kontestu a Bestie bleed s elderkou na mistressu, s truth za pět. Sparkle out. Cybele Bleed za 3, elder, Gerhardt out. Nebyl jsem si moc jistý, že Hřebíka dam, nabízím mu 1 VP za toreadory, odmítá. Jdeme do boje.

Bestie zbije nějakou pětku. Toreador mě bleeduje a Hřebík vytáhl Gustava, zbývá mu jeden pool. Koho to však má ve svém Ash heapu? Gustav s maskou ven, kontest, Hřebík se utransferoval a Toreadoři prostě 2 eldery nezvládli.
1 GW 5 VP


3. kolo
Tomáš Pilling(Omaya) -> já ->Rapajic(OBF-Pre politika) -> Daniel(!Salubri) -> Odo(Anarchie)

Rychlá hra, Tomáš mě nehce nechat, abych se rozjel a moc se neživil. Ale já bez rozjezdu ani moc netlačím. Rapajic politikaří a zabíjí moc rychle. Já rezignuju, nechám se zabít od Tomáše a Rapajic si nechal zbytek stolu.



Final Standing 7. Jsem spokojen

Žádné komentáře:

Okomentovat