20. 4. 2014

Pin-Up Went Down

Pin-Up Went Down je francouzská avantgardně metalová  skupina, jejíž avantgardnost spočívá ve velmi plynulém a nezvyklém přechodu mezi hudebními žánry. Kapelu tvoří bratři Alex Damien (ex-Carnival in Coal), jeho bratr Nico a v neposlední řadě siréna Asphodel. Alex jako velmi zručný multinstrumentalista dokázal zajistit velmi rozmanitou hudební základnu, která se rozpíná od těžkých psychedelických zvuků po rozjuchané pokřiky nezbedných holčiček. A těmi holčičkami je Asphodel.


Nejlepší na této kapele je jejich naprosto čistá syntéza zvuků. Kolik nástrojů a growlů do skladby natáhne Alex, tak tolik hlasů tam musí natlačit i Asphodel. Poslech každého alba, možná každé skladby je pak jen očekáváním, čeho se ještě dočkáme. Popěvku mrtvé holčičky? Indianské písně? Oslavě dámského přirození ať bez kulturní reference...
(Pussy Worship)
a nebo s ní :D

(Vaginaal Natrakh - Anaal Natrakh)

Ačkoliv kapela vydala pouze 2 alba a jedno B-Side EP. Je toho dost na spoustu zábavy.Více bohužel z těchto francouzů nedostaneme, jelikož Apshodel kapelu opustila, aby zkusila něco nového s dalším projektem?

Zaujala Vás kapela?

Žádné komentáře:

Okomentovat